Herroepingsrecht

1. De klant heeft 14 dagen* om een beroep te doen op het herroepingsrecht.
2. De klant heeft na het beroep 14 dagen* om de bestelling terug te sturen
3. Nadat de klant zich op het herroepingsrecht beroept heeft de verkoper 14 dagen* om het aankoopbedrag terug te storten.

 

Op elke bestelling die u bij ons doet zit een zichttermijn van 30 dagen*. Stuurt u een artikel retour? Dan zorgen wij ervoor dat de retourzending binnen 14 dagen na ontvangst wordt verwerkt en terugbetaald.

Voordat u een artikel retour stuurt dient u dit aan te geven aan onze klantenservice via klantenservice@trendx.nl

Als u iets wilt retourneren, download dan het retourformulier, vul het in en voeg het bij uw geretourneerde bestelling.

Houd er rekening mee dat retouren waarbij het retourformulier ontbreekt, niet in behandeling worden genomen.

U uw bestelling retour sturen naar ons adres in Arnhem:

Retourafdeling TRENDX
Beekstraat 71
6811DW, Arnhem 

 

*De (retour) kosten voor het terugsturen van uw aankoop dient u zelf te betalen. Kosten voor het terugsturen van uw aankoop worden niet door TrendX vergoedt.

Wanneer het artikel gebruikssporen of beschadigingen heeft, die ontstaan zijn doordat u meer met de producten heeft gedaan dan noodzakelijk is, kunnen we besluiten niet het compleet betaalde bedrag terug te storten of het artikel niet retour te accepteren.

Wegens hygiënische redenen lingerie, onderbroeken, sokken, en artikelen voor mond hygiëne mogen niet geruild of geretourneerd worden.

 

Voor eventuele retouren geldt een wettelijk herroepingsrecht op de overeenkomst als volgt:

  • Tijdelijke aanpassing Algemene Voorwaarden artikel 8 sub 2-i over herroepingsrecht tijdens een virusperiode (Corona, MRSA, SARS ea). In het kort: producten zoals beschermende kleding, chirurgische mondmaskers, FFP1, FFP2, FFP3 ademhalingsmaskers, alcoholdoekjes  kunnen na het aannemen en openen van het pakket niet geretourneerd worden aangezien de hygïenische toestand niet gewaarborgd kan worden voor de terugname en herverkoop. 
  • U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen* na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.
  • U heeft na annulering nogmaals 14 dagen* om uw product retour te sturen.
  • Enkel de kosten voor retour van u thuis terug naar de webwinkel zijn voor eigen rekening van de klant. De retourkosten die de klant aan de vervoerder betaald bedragen circa 6,95 per pakket. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.
  • Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.
  • Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@trendx.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 werkdagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.
  • Voor deze overeenkomst geldt dat Trendx een handelsnaam en webwinkel is van Trendx BV.

Trendx volgt hiermee de wettelijke bepalingen conform Artikel 6.230r van het Burgerlijk Wetboek.

 *Let op: dit geldt niet voor huishoudelijke apparaten. Bij die producten heeft u 48 uur de tijd, vanaf het moment dat u de bestelling heeft ontvangen, om ons op de hoogte te stellen van schade, onvolledige bestelling, of als u deze wilt retourneren.