1 - 2 werkdagen - De bestelling wordt direct vanuit onze distributiecentrum in Arnhem verzonden. 

3 - 5 werkdagen -  De bestelling wordt vanuit het distributiecentrum van onze leverancier in Spanje direct naar je toe verzonden. 

5 - 10 werkdagen - De bestelling wordt vanuit het distributiecentrum van onze leverancier in Hong Kong (HK), direct naar je toe verzonden. In meeste gevallen bedraagt de levertijd 7 werkdagen. Houd er echter rekening mee dat door de inherent complexiteit in de logistiek proces aangehecht aan deze bestellingen, onverwachte vertragingen in de levertijd vaker kunnen voorkomen dan u aannemelijk gewend bent van standaard binnenlandse bestellingen. Levertijd kan in sommige gevallen, tot één extra week bedragen.


Ongeacht de levertijd, verzendwijze of grootte, alle bestellingen worden met track en tracé verzonden.


Waar komen onze producten vandaan? - Om u een zo scherp mogelijke prijs aan te kunnen bieden, hebben wij een klein distributiecentrum in Nederland. Dit betekent dat de artikelen die u bestelt, vaak direct vanuit ons leveranciers in het buitenland naar u toe worden verzonden. Zo besparen wij transportkosten en kunnen wij u de producten voor een goedkopere prijs aanbieden, zonder verschil in kwaliteit.