Wat zijn de verzendkosten?

Bestellingen onder de 20€ = €2,95
Bestellingen boven de 20€ = Gratis verzending

Kan ik mijn bezorging volgen?

Ja zeker, wij versturen alles met track & tracé. Jouw bestelling kan je hier volgen.

Helaas is voor bestellingen van sommige leveranciers de orderstatus (nog) niet zichtbaar. 

Wat zijn de levertijden?

Trendx.nl streeft naar een snelle levering van de producten. De te verwachten levertijd wordt vermeld op elke productpagina naast de prijs van het product. 

Leveringen in het buitenland

Voor leveringen buiten Nederland, België en Duitsland gelden afwijkende levertijden. Wil je graag precies weten wanneer de bestelling geleverd wordt, neem dan contact op met onze klantenservice. 

Ik ben niet thuis tijdens de bezorging, wat nu?

Kan jouw bestelling niet afgeleverd worden, na een tweede poging, ligt het twee weken op je te wachten op een PostNL / DHL locatie. Ook hiervan ontvangt je een notificatie van de chauffeur, hier staat ook de afhaallocatie op vermeld. Na deze 2 weken stuurt PostNL / DHL de zending terug naar ons magazijn. Wij storten het aankoopbedrag terug zodra de retourzending verwerkt is.

Verkeerd adres

Het is de verantwoordelijkheid van de klant om ervoor te zorgen dat het opgegeven verzendadres correct is. Wij doen ons best om de verwerking en verzending te versnellen, zodat er altijd een klein venster is om een onjuist verzendadres te corrigeren. Neem onmiddellijk contact met ons op als je denkt dat je een verkeerd verzendadres heeft opgegeven.

Verloren of gestolen pakketje

Wij zijn niet verantwoordelijk voor verloren of gestolen pakketten. Mocht het geval zijn dat de Track & tracé aangeeft dat het pakketje op je adres is afgeleverd - maar je hebt toch de bestelling niet ontvangen - meldt dit aub aan, 14 dagen na de aangegeven leverdatum wordt een onderzoek gestart door PostNL, wij houden jou hierover geïnformeerd tot aan het einde van het onderzoek.

Waar komen onze producten vandaan?

Om jou een zo scherp mogelijke prijs aan te kunnen bieden, hebben wij een klein distributiecentrum in Nederland. Dit betekent dat de artikelen die je bestelt, vaak direct vanuit ons leveranciers in het buitenland naar jou toe worden verzonden. Zo besparen wij transportkosten en kunnen wij jou de producten voor een goedkopere prijs aanbieden, zonder verschil in kwaliteit.

Levertijd en aankomst

1 - 2 werkdagen - Je bestelling wordt vanuit onze locatie in Arnhem verzonden. Je bestelling is gemakkelijk te volgen via track en tracé en wordt door DHL bezorgd.  

3 - 5 werkdagen - Je bestelling wordt rechtstreeks vanuit het distributiecentrum van onze leverancier in Spanje verzonden. De bestelling is gemakkelijk te volgen via track en tracé en wordt door PostNL / GLS / DHL bezorgd.    

7 - 15 werkdagen - Je bestelling wordt vanuit het distributiecentrum van onze leverancier in Hong Kong (HK), direct naar je toe verzonden. Meeste pakketjes worden binnen 7 werkdagen bij je adres bezorgd.

Alle bestellingen worden via PostNL / DHL bezorgd, met track & tracé.